Politie & Justitie

Stoffelijk overschot gevonden

Onderzoek KPCN en OM BES in Rincon

In het onderzoek naar de sinds donderdag 20 april 2017 vermiste vrouw Adriana Morales de Florencio uit Mexico hebben functionarissen van het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) en het Openbaar Ministerie (OM) BES vanmiddag en vanavond op Bonaire een terrein doorzocht bij Playa Grandi in de nabijheid van Dam Grandi. Daarbij is een stoffelijk overschot aangetroffen.
Het forensisch onderzoek bij en aan het lichaam is in volle gang. Dat onderzoek is mede bedoeld om vast te stellen of het om de vermiste vrouw gaat. Politie en OM houden daar wel ernstig rekening mee.
De familie van Adriana Morales de Florencio is over de vondst van een stoffelijk overschot inmiddels geinformeerd.
Het onderzoek wordt voortgezet.

Rocargo
Deel dit artikel