Natuur

Begin dit jaar goed en help ons bos groeien

Begin dit jaar goed en help ons bos groeien

Medewerkers van Digicel laten zien dat bomen planten leuk is en stijlvol kan gebeuren

Helpen bij het aanplanten van een bos is een mooie manier om dit nieuwe jaar te beginnen. Echo organiseert zaterdag 21 januari de laatste boomplantdag van dit regenseizoen. U helpt niet alleen ons bos, maar u maakt zelf weer intensief contact met de natuur. Doe mee!

Dit evenement richt zich op het aanplanten van minstens 400 bomen in het Washington Slagbaai National Park op zaterdag 21 januari vanaf 08:00-12:00. Echo zorgt voor vervoer vanaf de ingang van het park. Drankjes en snacks zijn ook beschikbaar. Neem zelf stevige schoenen, een fles water en zonnebrandolie mee. Ook tuingereedschap en handschoenen als je ze hebt!

Met deze laatste aanplant bereiken we ons doel van 2.000 nieuw aangeplante bomen in het Washington Slagbaai Park. Deze activiteit is onderdeel van een herbebossingproject waarbij Echo in opdracht van het openbaar lichaam Bonaire in totaal 20.000 bomen op het eiland zal aanplanten. Het project wordt gefinancierd met de zogenoemde natuurgelden van het rijk en gesteund door STINAPA. Meer bomen en een grotere verscheidenheid aan bomen is beter voor de dieren, de bodem, het klimaat en de mensen, natuurlijk!

Organisaties of bedrijven die willen helpen om Bonaire nog groener te maken, kunnen contact opnemen met Quirijn Coolen (quirijn@echobonaire.org of 785-4128) of Edshel Martha (edshelmartha@hotmail.com of 796 -2534).

Voor meer info: www.facebook.com/Nos-ta-biba-di-naturalesa-

Rocargo

www.facebook.com/echobonaire.org

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo