Geen categorie

Mw Coffi heeft goed werk verricht in de commissie Koninklijke onderscheidingen

coffi

Kralendijk – Na bijna 10 jaar deel uitgemaakt te hebben van de Commissie Koninklijke Onderscheidingen neemt mw Elka Coffi ontslag als lid van de commissie. Gedurende de laatste jaren heeft mw Coffi een belangrijke rol gespeeld in de commissie. Dit jaar dat nu afloopt was zij voorzitter nadat dhr Robert Sances deze positie overdroeg aan mw Elka Coffi.

Elka was één van de leden die gegevens en informatie verzamelde over de personen die in aanmerking kwamen voor een onderscheiding. Het was geen gemakkelijke taak, maar mw Coffi heeft dit echter met veel toewijding gedaan op vrijwillige basis.

De leden van de Commissie Koninklijke Onderscheidingen hebben een bezoek afgelegd bij gezaghebber Edison Rijna, in dit geval om op unieke wijze mw Coffie te bedanken voor de inspanningen die zij heeft verricht  in de commissie die zeer zeker goede resultaten hebben laten zien.

De leden die nu nog deel uitmaken van de commissie zijn dhr Robert Sances, mw Lucia Anthony, mw Mary Tjin Asjoe en mw Jeanine Wong-Loi-Sing.

Deel dit artikel