Vakantie & Toerisme

TCB bedankt iedereen op World Tourism Day

world-tourism-day

Kralendijk (26 september 2016) – Tourism Corporation Bonaire (TCB) wil graag alle toeristische partners, stakeholders en iedereen, die verder in het toerisme werkzaam is, feliciteren met World Tourism Day op 27 september 2016, voor hun voortdurende inspanningen en de toewijding aan onze industrie. Het thema dit jaar is “Tourism For All”.

“Toerisme heeft een revolutie in de afgelopen 50 jaar ervaart. In 1950 waren er 25 miljoen internationale toeristen; vandaag zijn er ongeveer 1,2 miljard mensen die reizen. Reizen is uitgegroeid tot een groot deel van vele levens. Bij het reizen, komen we nieuwe mensen, nieuwe bezienswaardigheden en nieuwe ideeën tegen. Vaak verandert onze perceptie van de wereld wanneer we meer ervan zien. We mogen echter niet vergeten dat voor velen, reizen een heel moeilijk process kan zijn. Toegankelijkheid voor iedereen moet het middelpunt zijn van de toerisme beleid en businessstrategieën en niet alleen als een mensenrecht, maar ook als een grote marktkans,” aldus UNWTO Secretaris-generaal Taleb Rifai.

 

TCB wil graag iedereen bedanken voor zijn/haar inzet om te werken aan de toekomst van het toerisme op Bonaire. Een fijne World Tourism Day!

Deel dit artikel