Politie & Justitie

Hoofdofficier van justitie looft een beloning uit van $ 10.000,-

om bonaire

Beloning uitgeloofd !

Hierbij een update over de overval en schietpartij met dodelijke afloop voor een politie agent, afgelopen nacht (17 augustus) in de wijk Sabadeco.
Hoofdofficier Henry Hambeukers en wnd. Korpschef José Rosales informeren de bevolking dat de overval van afgelopen woensdag heel triest was. Om een indicatie te geven hoe serieus deze overval was, kunnen zij aangeven dat gedurende de overval een kind werd bedreigd met een vuurwapen. Dit is iets zeer ernstigs, omdat het een enorm trauma voor het slachtoffer tot gevolg heeft, zeker bij een kind.
Daarnaast doen de hoofdofficier en wnd. korpschef een dringend oproep op de bevolking om alert te zijn op het volgende:
Er zijn aanwijzingen dat één van de verdachten tijdens de overval verwondingen heeft opgelopen in het gezicht (krassen in het gezicht). Als iemand een man ziet met verse verwondingen in het gezicht, neem dan alstublieft direct contact op met de politie op telefoonnummer 717-8000 of de anonieme tiplijn 717-7251. Voor dit moment is dit het enige signalement dat we kunnen geven. De hoofdofficier en wnd. korpschef willen de bevolking ervan verzekeren dat alle inspanningen worden gedaan om deze overval en dodelijke schietpartij zo spoedig mogelijk op te lossen, zodat er weer rust en gevoel van veiligheid in de samenleving kan terugkeren. Maar hiervoor hebben we de hulp van de bevolking nodig.

In deze zeer ernstige zaak wordt dan ook door de Hoofdofficier van justitie een beloning uitgeloofd van $ 10.000.
Iemand die een tip heeft die leidt tot de aanhouding en/of vervolging van één of meer verdachten komt voor beloning in aanmerking. De hoogte van de beloning is afhankelijk van de bijdrage van de tip voor het onderzoek.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo