Politie & Justitie

Aanhoudingen ivm overval op juwelierszaak

 KRALENDIJK – In verband met de overval van afgelopen dinsdag 19 juli op de juwelierszaak Charles M. Baltayan Jewelers, is op woensdag 20 juli 2016 omstreeks 16:30 uur op Flamingo Airport, een man van 21 jaar met de initialen S.J.M. aangehouden. Naar aanleiding van de aanhouding, onder verantwoordelijkheid van de rechter-commissaris, is een huiszoeking gedaan in de verblijfplaats van de verdachte S.J.M. Gedurende de huiszoeking in de betreffende woning te Playa Abou zijn er verschillende verdovende middelen aangetroffen, die schijnbaar gereedgemaakt waren voor distributie. In de woning waren twee vrouwen van respectievelijk 30 en 19 jaar, met de initialen T.A.R en A.A.S.H., en een man van 27 jaar met de initialen S.K.R. Vanwege de gevonden verdovende middelen zijn deze personen aangehouden. Later op de dag is ook een man van 30 jaar met de initialen A.B.D. aangehouden in verband met de in het huis gevonden drugs.

Deel dit artikel