Politie & Justitie

Aanhoudingen Bonaire in onderzoek naar overtreding Opiumwet

om bonaire
Op vrijdagochtend 8 juli 2016 is op Bonaire onder leiding van het Openbaar Ministerie BES, door een onderzoeksteam van de Koninklijke Marechaussee en in samenwerking met KPCN een drietal huiszoekingen verricht. De huiszoekingen vonden plaats in twee woningen, gelegen aan de EEG Boulevard en aan de Kaya Neerlandia. Tevens in een horecapand aan de Kaya Grandi.
In het onderzoek wordt de verdenking nader onderzocht of er sprake is van een overtreding op de Opiumwet BES.
Er zijn drie aanhoudingen verricht. Het gaat mannen met de initialen E.P.d.V, P.L.C. en J.H.B.E.M. v.d.L. Er zijn diverse goederen in beslag genomen waaronder een hoeveelheid pillen. Een eerste onderzoek heeft uitgewezen dat de in beslag genomen pillen vallen onder de Opiumwet BES. Het onderzoek wordt voortgezet.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo