Welzijn & Zorg

Lof voor stichting Cocari als één van de genomineerden

cocari

Kralendijk – Gezaghebber Edison Rijna heeft bij een werkbezoek aan bejaardentehuis Cocari de felicitaties van Koning Willem overgebracht voor het ‘Appeltje van Oranje‘ dat het tehuis onlangs heeft gewonnen.  Dat gebeurde afgelopen maandag tijdens een werkbezoek  van de gezaghebber, gedeputeerde Nina den Heyer en haar beleidsteam aan Cocari.

Naar aanleiding van de werkzaamheden gebaseerd op welzijn van de bejaarden , Stichting Cocari was één van de genomineerden voor het ‘Appeltje van Oranje’ . Cocari is het bewijs dat het tehuis goed werk verricht en dat de prestaties van het tehuis niet onopgemerkt zijn gebleven in het Koninkrijk.

Rocargo

Het werkbezoek aan het tehuis volgde nadat de gezaghebber en de gedeputeerde een uitnodiging daarvoor kregen. De Voorzitter van Stichting Cocari de heer Clarenda hield een presentatie waarin hij  de geschiedenis van het tehuis schetste en informatie gaf over de huidige activiteiten voor de ouderen.  De delegatie had waardering voor de organisatie en sprak de hoop uit dat Cocari andere bejaardenhuizen een helpende hand kan bieden. De heer Clarenda zei op zijn beurt de hoop te hebben dat iedere wijk een tehuis voor bejaarden heeft.  Bejaarden worden door tehuizen als Cocari uit hun isolement gehaald.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo