Geen categorie

Informatie aangaande de positie van de Direkteur van Tourism Corporation Bonaire

Maurice Adriaens

Kralendijk (24 mei 2016) – Afgelopen vrijdagmiddag werd de Raad van Commissarissen van Tourism Corporation Bonaire geinformeerd dat de huidige direkteur, dhr. Maurice Adriaens op Curacao voorgedragen is als nieuwe directeur voor het Curaçaose Toeristen Bureau.

De Raad van Commissarissen van Tourism Corporation Bonaire, samen met de Bonaire Holding Maatschappij als aandeelhouder hebben gisteren, 23 mei in een gesprek met dhr. Maurice Adriaens aangegeven verrast te zijn door deze ontwikkelingen. In onderling overleg is afgesproken dat er voor 1 juli duidelijkheid moet komen of dhr. Maurice Adriaens zijn betrekking bij Tourism Corporation Bonaire zal beeindigen zodat de nodige beslissingen genomen kunnen worden om de continuiteit van Tourism Corporation Bonaire te kunnen garanderen.

Voor de tussenliggende periode is er afgesproken met dhr. Maurice Adriaens dat hij zich met volle overtuiging zal blijven inzetten voor de ontwikkeling van het toerisme op Bonaire. Tevens is er afgesproken om een mediastilte in acht te nemen totdat er een definitief besluit ligt.

Deel dit artikel