Politie & Justitie

Politieberichten van afgelopen dagen

Persbericht 3 mei 2016 – Kralendijk, Bonaire

Vermist persoon
Op zaterdag 30 april omstreeks 12:00 uur heeft de centrale meldkamer de kustwacht en Stinapa gealarmeerd, nadat informatie is binnengekomen over een persoon die zeer waarschijnlijk is gaan duiken en niet meer is terug gekeerd. Het gaat om een 50-jarige man van Amerikaanse afkomst, die als toerist op het eiland verblijft. Kennissen van hem hebben de man voor het laatst in de nacht van 29 april gezien. Tot op heden is de man spoorloos.

Diefstal
Op maandag 2 mei is aangifte van diefstal gedaan aan de Kaya Scorpio. Onbekenden hebben tussen vrijdag 29 april omstreeks 13.30 uur en zaterdag 30 april omstreeks 11:00 uur twee sets duikuitrusting uit de tuin van dit adres meegenomen.
Ze hebben onder andere:
Een duikvest van het merk Mares MR Shedive in de kleuren zwart/blauw maat large en een duikvest van hetzelfde merk in de kleuren zwart/rood maat XL;
Een ademautomaat van het merk Mares MR42 Carbon met octopus en een van het merk Aqualung Legend LX, een kort zwart met groen gekleurd duikpak van het merk Waterproof, zwarte duikschoenen van het merk Tusa maat 39 en maat 43.

Aanhouding
Op zondag 1 mei omstreeks 1:00 uur heeft de politie een man van 23 jaar met de initialen X.J.G. op de Kaya Rincon aangehouden wegens verstoring van de openbare orde, openbare dronkenschap en verzet bij aanhouding tegen een ambtenaar in functie.

Deel dit artikel