Geen categorie

Korpschef KPCN ontvangt Korpschef Nationale Politie

Korpschef mevr. Hildegard Buitink ontving onlangs de Korpschef van de Nationale Politie, dhr. Gerard Bouman. Dhr. Bouman werd vergezeld door mevr. Martine Vis, plv. Politiechef Eenheid Rotterdam/portefeuillehouder Caribisch gebied van de Nationale Politie; en dhr. Niek de Witte, Internationaal Adviseur, staf Korpsleiding Nationale Politie.

Dhr. Bouman voerde tal van gesprekken, onder meer met medewerkers van KPCN, het Recherche Samenwerkingsteam (RST) en het Korps Management Team (KMT). Verder kreeg dhr. Bouman een rondleiding door het politiebureau in Playa en werden de nieuwe voertuigen bewonderd. Het programma eindigde met een tour over het eiland, in de bariobus.

Korpschef KPCN mevr. Hildegard Buitink gaf dhr. Bouman en zijn delegatie graag een inkijkje in haar Korps. ”De Nationale Politie heeft ons de afgelopen jaren veel bijstand geleverd, daar ben ik zeer dankbaar voor”, aldus korpschef Buitink. Korpschef Bouman bracht deze week tevens een bezoek aan de korpsen op Curaçao, Aruba en Sint Maarten.

Bron en foto: Bonaire Vandaag

Deel dit artikel