Politiek & Bestuur

Bestuurscollege staat positief tegenover onderzoek Nationale Ombudsman

Het bestuurscollege van Bonaire staat positief tegenover het door de Nationale Ombudsman aangekondigde onderzoek naar het openbaar lichaam Bonaire.

,,We vinden het een goede zaak dat dit onderzoek wordt uitgevoerd. Het onderzoek is in lijn met de visie van het bestuurscollege, waarin transparantie en deugdelijk bestuur leidend zijn. Daarom hebben we als nieuw college tijdens de eerste BC vergadering besloten om een interne audit te organiseren en richten we ons momenteel op de verbetering van de dienstverlening. We zullen alle medewerking verlenen aan de Nationale Ombudsman om het onderzoek zo goed mogelijk te laten verlopen’’, aldus gedeputeerde van onder andere Bedrijfsvoering en Ondersteuning Clark Abraham.

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo