Evenementen

Door ACE Tweens gepresenteerde show blijkt groot succes

De groep mensen die bij het organiseren en uitvoeren van de show was betrokken. Foto: ACE Foundation. 

KRALENDIJK – Gedurende twee avonden hebben negen jongeren van ACE Tweens een indrukwekkende show met drama, dans, muziek en voordracht gebracht, met een belangrijke boodschap voor de bevolking van Bonaire. 

Het verhaal volgde Yelena, een jongere die met begeleiding van de geest van haar overleden grootmoeder door de tijd reisde om kennis op te doen en een boodschap over te brengen aan de jongeren van vandaag. Het publiek reageerde enthousiast en positief op de presentatie.

De ACE zegt erkentelijk te zijn jegens de sponsors en partners, waaronder het Openbaar Lichaam Bonaire en en het Prins Bernhard Fonds Caribisch Gebied. De jongeren gaan binnenkort naar Aruba om daar deel te nemen aan het Gang di Arte Aruba-evenement. Samen met Arubaanse jongeren zullen nieuwe shows worden voorbereid. Ook zullen ze de shows “Mi Kultura ta Uni-Ko” en “ACE-WOOD: One step closer to Hollywood” presenteren op Aruba.

Zoe Bernadina

Het ACE-WOOD-evenement werd geschreven en geproduceerd door Zoe Bernardina met extra begeleiding van Berti Komproe en Damari Alonzo-Santos. Xechel Jacobs was producent en zanger van de meeste nummers tijdens de show, en Melody Yacobs en Zhea Ayubi werkten samen aan het album. 

Deel dit artikel