Evenementen

Ketenpartners en stakeholders praten over toekomst van de zorg Caribisch Nederland

Een beeld van de conferentie. Foto: RCN

KRALENDIJK- De eerste conferentie ‘Toekomst van de zorg in Caribisch Nederland’, georganiseerd door Zorg & Jeugd Caribisch Nederland (ZJCN) op 19 en 20 juni 2024, bracht ketenpartners en stakeholders samen om de gezondheidszorguitdagingen en kansen in Caribisch Nederland te bespreken. 

Diverse experts deelden inzichten over gelijkwaardige zorg, de toekomst van het zorgstelsel en digitalisering. 

Als onderdeel van de conferentie werden ook workshops en fieldtrips naar zorginstellingen georganiseerd. Eén van de conclusies van de conferentie is dat samenwerking tussen de eilanden en ketenpartners essentieel is. 

Hoewel de lokale pers geen uitnodiging ontving om de conferentie bij te wonen, werd deze naar zeggen van de organisatoren breed bijgewoond door diverse ketenpartners en stakeholders.  

Deel dit artikel