Nieuws van Bonaire

Nieuw gebouw begeleid wonen geopend op Bonaire

Betrokken bij het nieuwe gebouw knippen samen het lint door. Foto: ZJCN

KRALENDIJK- Op 21 juni is het nieuwe gebouw voor begeleid wonen voor jongeren feestelijk geopend, in aanwezigheid van bewoners, genodigden, Fundashon Cas Bonairiano (FCB) en Regiline Sambo (hoofd Jeugdzorg bij ZJCN). 

Het gebouw, bedoeld voor jongeren van 16 tot 23 jaar uit Bonaire, Saba en Sint-Eustatius die langdurige hulp ontvangen, biedt plaats aan 13 jongeren, waarvan nu 6 plekken vervuld zijn. Jongeren worden begeleid op verschillende leefgebieden en werken samen met hulpverleningsorganisaties. 

Doorstroom

Het project biedt hen een toekomstperspectief en doorstroommogelijkheden naar reguliere sociale woningen. Het initiatief bevordert de zelfstandigheid en ontwikkeling van de jongeren.

Deel dit artikel