Politie & Justitie

Politiecontrole levert boetes en waarschuwingen op

KRALENDIJK – Tijdens een verkeerscontrole op de Kaya Internashonal op dinsdag 18 juni hebben aspirant-agenten van het Korps Politie Caribisch Nederland twee boetes uitgeschreven en vijf waarschuwingen gegeven. Deze controle was onderdeel van hun verkeersexamen onder toezicht van de Politie Academie en praktijkbegeleiders.

Bij de controle werden 22 voertuigen gecontroleerd. Er werden twee bekeuringen uitgeschreven: één voor het rijden zonder veiligheidsgordel en één voor het rijden zonder geldig rijbewijs en verzekeringsbewijs. Daarnaast ontvingen vijf bestuurders een waarschuwing voor het rijden zonder veiligheidsgordel en voor het vasthouden van een telefoon tijdens het rijden.

Alle aspiranten slaagden voor hun verkeersexamen. Het KPCN zegt dat er op verschillende locaties op het eiland controles zullen blijven plaatsvinden. Automobilisten worden gewaarschuwd om hun documenten op orde te hebben en zich aan de verkeersregels te houden. Overtredingen kunnen boetes opleveren variërend van $30 tot $225.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo