Curaçao

Marechaussee doodgeschoten bij overval Curaçao

Foto: Èxtra

WILLEMSTAD – Vannacht is een adjudant van de Koninklijke Marechaussee doodsgeschoten bij een overval. Het gaat om de 49-jarige Toon Brood. Het incident gebeurde op de Reigerweg, vlakbij Hòfi Cas Cora.

De eerste aanwijzingen wijzen op een overval waarbij onbekenden zijn huis binnendrongen, hem vastbonden en vervolgens vermoordden.

Rocargo

Adjudant Brood was sinds 2001 werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee en werkte sinds juli 2022 als tweede teamleider Plan Versterking Grenstoezicht Curaçao bij de Brigade Caribisch Gebied. Brood was jarenlang actief als sectiecommandant bij de Landelijke Bijstand Organisatie, LBO.

Of de overval gelinkt is aan het werk van adjudant Brood wordt onderzocht door het Korps Politie Curaçao.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo