Bonaire

Orco Bank kijkt tevreden terug op steun aan Kolegio San Bernardo

Medewerkers van de Orco bank met enkele leerlingen van Kolegio San Bernardo. Foto: Orco bank. 

KRALENDIJK-  In de geest van “Throwback Thursday” kijkt Orco Bank terug op de verleende steun aan het “Antesala” evenement dat plaatsvond op Kolegio San Bernardo ter viering van Dia di Rincon op Bonaire.

De “Antesala” speelt een cruciale rol in de aanloop naar de grote Dia di Rincon festiviteiten, waarbij schoolgeest en culturele trots onder studenten worden bevorderd. De bijdrage van Orco Bank heeft het mogelijk gemaakt dat studenten van Kolegio San Bernardo deelname aan een levendige parade vol muziek en culturele expressie.

“Bij Orco Bank is het ondersteunen van initiatieven die de toekomst van onze gemeenschappen vormgeven een kernwaarde,” zegt Judy Diaz, Country Manager voor Orco Bank Bonaire over de verleende ondersteuning. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo