Nieuws van Bonaire

TCB brengt lokale partners in contact met buitenlandse bedrijven tijdens conferentie

KRALENDIJK – Dit jaar wordt voor de eerste keer een Bonaire International Tourism Conference gehouden. De conferentie is van 25 tot en met 30 september en wordt georganiseerd door Tourism Corporation Bonaire (TCB). Tijdens de conferentie worden internationale groothandelaren, touroperators, reisbureaus en toeristische partners uit Europa en Noord-Amerika op Bonaire verwelkomd.

De Bonaire International Tourism Conference is een mogelijkheid voor internationale deelnemers om het unieke product, dat Bonaire haar bezoekers te bieden heeft, te ervaren. Ook kunnen de buitenlandse deelnemers lokale partners van TCB ontmoeten. Daarnaast kunnen de buitenlandse bedrijven meer leren over de marketingstrategieën van Bonaire.

Op 26 september organiseert TCB een ‘Let’s Meet & Flamingle Business Speed-date’ evenement. Tijdens het evenement kunnen lokale partners van TCB de deelnemende internationale groothandelaren, touroperators, reisbureaus en toeristische partners ontmoeten. Het doel hiervan is om partnerschappen te creëren die het toerisme op Bonaire kunnen helpen stimuleren en die tot nieuwe zakelijke kansen kunnen leiden.

Deel dit artikel