Nieuws van Bonaire

Directie Toezicht en Handhaving heeft nieuwe directeur in persoon van Marlon Richardson

Richardson, hier op een privéfoto was eerder politieagent en later verantwoordelijk voor de beveiliging bij de MCB. Foto: Marlon Richardson

KRALENDIJK- Per 14 augustus 2023, is Marlon Richardson de nieuwe directeur Toezicht & Handhaving (T&H) van het openbaar lichaam Bonaire. Met de aanstelling wordt het openbaar lichaam Bonaire versterkt met een ervaren directeur op het gebied van people management, verandermanagement en handhaving. 

De op Bonaire geboren Richardson is ruim 12 jaar werkzaam geweest als Rechercheur bij Korps Politie op Bonaire en ruim 22 jaar bij de MCB Bank op Bonaire. Daarnaast heeft Richardson diverse studies afgerond op gebied van management en handhaving. 

Optimalisering

Volgens een persbericht van het OLB zal Richardson, als Directeur T&H ook een bijdrage leveren aan de optimalisatie van het T&H proces. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo