Nieuws van Bonaire

KLM’s Boeing 777-vloot krijgt Premium Comfort-klasse en vernieuwde Business Class

KRALENDIJK – De KLM gaat haar Boeing 777-vluchten naar de eilanden, waaronder Bonaire, verbeteren door de introductie van een Premium Comfort-klasse en een vernieuwde Business Class. Na de succesvolle upgrade van alle 787’s naar Premium Comfort, verlegt KLM haar aandacht nu naar de Boeing 777-vloot. De eerste ‘Triple Seven’, de PH-BVA ‘Orange Pride’, is al uitgerust met de nieuwe Premium Comfort-klasse, meldt Luchtvaartnieuws.nl.

KLM was wat laat met de invoering van een Premium Economy-klasse vergeleken met andere luchtvaartmaatschappijen. Maar eind augustus vorig jaar werd de eerste Boeing met deze nieuwe klasse in dienst genomen.

De Premium Comfort-klasse wordt goed ontvangen door reizigers. De verbeterde service en de extra beenruimte (38 inch) en stoelbreedte, vergelijkbaar met de Premium Economy-klasse van andere luchtvaartmaatschappijen, worden zeer gewaardeerd, schrijft Luchtvaartnieuws.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo