Nieuws van Bonaire

Reddingsorganisatie Citro binnenkort weer actief op Bonaire

Hulpverleners van Citro Bonaire tijdens een trainingssessie. Foto: Citro Bonaire

KRALENDIJK- De maritieme reddingsorganisatie Citro, is binnenkort weer actief op Bonaire. Volgens Citro Bonaire is er de afgelopen tijd hard gewerkt om weer reddingsoperaties op zee te kunnen uitvoeren. 

Citro Bonaire helpt en redt mensen in nood op zee en aan de kust van Bonaire. De vrijwilliger zijn 24 uur per dag beschikbaar voor zowel spoedeisende- als niet-spoedeisende hulp. De organisatie werkt samen met andere hulpverleningsdiensten en verleent haar diensten kosteloos.

De organisatie volgde de afgelopen maanden diverse trainingen, om klaar te zijn voor eventuele reddingsoperaties. 

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo