Nieuws van Bonaire

Let’s Move Bonaire zoekt sponsoren voor transport sportmaterialen

Foto Let's Move Bonaire

KRALENDIJK – De startende sportorganisatie Let’s Move Bonaire is op zoek naar sponsoren om de kosten van het vervoer van sportmaterialen naar Bonaire te kunnen betalen. De sportmaterialen zijn gedoneerd door de Nederlandse organisatie Sports for Children. Het doel is om 12.000 euro in te zamelen voor het transport naar Bonaire.

Sports for Children heeft een container vol sportmaterialen beschikbaar gesteld voor Let’s Move Bonaire. Daarnaast is de non-profit organisatie ook bereid om andere sportverenigingen op Bonaire te helpen wanneer zij nog materialen missen. Deze verenigingen kunnen contact opnemen met Let’s Move Bonaire, zodat de sportmaterialen in één keer verstuurd kunnen worden.

Rocargo

Om de hoge transportkosten te kunnen dragen, heeft Let’s Move Bonaire een crowdfundingactie opgestart. Donaties kunnen gedaan worden via https://www.doneeractie.nl/sport-voor-kinderen-op-bonaire/-79068. Let’s Move Bonaire roept zowel bedrijven als individuen op om te helpen het doel te bereiken. Binnen één dag is er al meer dan 500 euro opgehaald.

Let’s Move Bonaire heeft als doel om zoveel mogelijk sporten op het eiland aan te bieden. Deze sporten moeten toegankelijk zijn voor iedereen. Momenteel komt er wekelijks een grote groep kinderen turnen, waarvoor een eigen ruimte en materialen gezocht wordt. Ook wil de sportorganisatie na de zomer hockeytrainingen voor kinderen gaan aanbieden. Achter de schermen wordt ook gewerkt om kidsbootcamp en beachvolleybal te realiseren.

Deel dit artikel

Rocargo

RocargoRocargo