Nieuws van Bonaire

Politie Bonaire waarschuwt voor diefstal op bouwlocaties

KRALENDIJK – Het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) doet een dringende oproep aan eigenaren van bouwlocaties op Bonaire om alert te zijn op diefstal.

In de afgelopen tijd heeft de politie diverse meldingen ontvangen van diefstallen, waarbij gereedschappen en materialen van bouwplaatsen werden ontvreemd. Om deze zorgwekkende trend tegen te gaan, benadrukt het KPCN het belang van preventieve veiligheidsmaatregelen.

Met name eigenaren, ondernemers en werknemers van bouwlocaties worden aangemoedigd om de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen. De politie adviseert om opslagcontainers te voorzien van deugdelijke sloten en te overwegen beveiligingscamera’s te installeren rondom de bouwlocaties.

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo