Nieuws van Bonaire

Forsa Academy Rebound houdt Camp voor jongeren op Bonaire

KRALENDIJK – Forsa Academy Rebound heeft van 19 t/m 21 juni een Camp gehouden voor jongeren (fase 1 en 2) op Bonaire. Het doel van het kamp was om de groep jongeren naar de ‘norming fase’ van de groepsontwikkeling te krijgen. Ook werkten de jongeren aan hun eigen individuele doelen.

Tijdens het kamp leerden de jongeren samen te werken, te vertrouwen op de groep, te onderhandelen, het maken van besluiten, het maken van afspraken en het nakomen ervan. Binnen dit kamp werden de jongeren fysiek en mentaal op de proef gesteld. Samen voltooiden zij opdrachten, die ze de afgelopen periode hebben geleerd.

Aan het einde van het Camp hebben de jongeren hun doelen bereikt en was er de intocht bij de Rebound onder applaus van ouders en anderen. Iedere jongere kreeg zijn welverdiende certificaat uitgereikt. Maandag gaat Forsa weer verder om de volgende doelen te behalen met de jongeren.

Forsa Academy biedt reboundfaciliteiten en naschoolse programma’s aan voor jongeren met gedragsproblemen/-stoornissen en jongeren die in aanraking zijn geweest met justitie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo