Nieuws van Bonaire

Directeur Cherethy Kirindongo neemt afscheid van Kamer van Koophandel Bonaire | Advertentie

Op dinsdag 9 mei heeft de directeur van de Kamer van Koophandel Bonaire, Cherethy Kirindongo, afscheid genomen van het personeel en de stakeholders van de Kamer van Koophandel.

Het bestuur van de Kamer van Koophandel dankt Cherethy voor haar niet aflatende inzet in een periode die vooral door de COVID-19 crisis werd gedomineerd. Desondanks is zij erin geslaagd om de organisatie verder te professionaliseren en op een structureel hoger niveau te brengen. 

Vanaf 1 juni zal de Kamer van Koophandel de heer Phar Martha verwelkomen als nieuwe directeur. Hij is enthousiast om de Kamer van Koophandel te voorzien van nieuwe impulsen en het fundament verder te versterken.

De heer Martha is goed bekend met Bonaire en de stakeholders. Hij heeft gewerkt voor de MCB Bank en recent voor Telbo op Bonaire.

Deel dit artikel