Nieuws van Bonaire

WINAIR verwelkomt DCCA Task Force op St. Maarten

PHILIPSBURG- Afgelopen vrijdag verwelkomde WINAIR de Dutch Caribbean Cooperation of Airports (DCCA) Task Force voor een bezoek aan de luchtvaartmaatschappij. Het DCCA Task Force-team bestaat uit business development managers van de Dutch Caribbean Airports en het doel van de Task Force is om verbindingen binnen de Dutch Caribbean te bevorderen, onder andere met lagere kosten. 

WINAIR zegt blij te zijn geweest de Task Force een korte rondleiding te kunnen geven langs de verschillende onderdelen van de luchtvaartmaatschappij. Zo bezochten zij de ticketbalies, gates, operationele, onderhouds- en grondafhandelingsafdelingen. 

De groep werd begeleid door WINAIR’s operationeel directeur Edwin Hodge, platform manager  Addisson Boston, manager passagiersafhandeling Lisa Brooks, hoofdpiloot Michael Awai en directeur onderhoud David Jarramillo.

De Task Force bestaat uit Marieke Smit van de Schiphol Group, Christine Driessen van NACO, Jo-Anne Arends van de Aruba Airport Authority, Peggy Croes van Curaçaos Airport Partners en Suzy Kartokromo van PJIAE.

Samenwerking

“Bijeenkomsten als deze zijn belangrijk om te werken aan een beter begrip, het verbeteren van de connectiviteit en het zoeken naar samenwerking met elkaar en belanghebbenden om kosteneffectiviteit te vinden in een steeds concurrerender omgeving in de Caribische regio”, zegt WINAIR directeur Michael Cleaver. “We kijken uit naar meer van dit soort bijeenkomsten om die doelen te bereiken.”

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo