Nieuws van Bonaire

Het weer voor deze week op de ABC eilanden

KRALENDIJK – Na een bewolkte zondag met enkele bui activiteit over delen van Aruba en Curacao, zal de zon wat vaker te zien zijn deze week.

Wel wordt het weer stoffig en heiig (tot donderdagmiddag), er komt een grote hoeveelheid stof uit de Sahara onze kant op. Het blijft droog met de meeste wind op dinsdag en woensdag. Temperaturen zijn overdag rond de 30 graden en s’nacht koelt het af tot 25 graden.

Wind

Oostelijk en matig; windkracht 3 tot 4 (12 tot 30 km/uur, 7 tot 16 knopen). Voornamelijk op dinsdag, af en toe vrij krachtig in uitschieters tot mogelijk krachtig; windkracht 5 tot 6 (31 tot 50 km/uur, 17 tot 27 knopen).

Zonsopgang is om 06:44 uur en zonsondergang om 18:46 uur. Voor alle updates van het weer ga je naar de facebook pagina van Caribbean Weather Center

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo