Geen categorie

De beste Spider Solitaire strategie

Ben je op zoek naar de beste en makkelijkste Spider Soltiaire spel? Lees dan deze onderstaande punten door en begin direct met spelen volgens deze handige tips. Het gaat net wat te ver om dit een winnende strategie om Spider Solitaire altijd op te lossen te noemen, maar je komt best ver als je je aan deze simpele tips houdt.

Draai zoveel mogelijk kaarten om en bouw reeksen

Als je wilt weten hoeveel winkansen je hebt, probeer dan zoveel mogelijk kaarten om te draaien. Dit helpt je niet alleen om erachter te komen wat er verborgen is, maar stelt je ook in staat om een ​​grotere verscheidenheid aan mogelijke zetten te ontdekken. Probeer ook, wanneer je de kans hebt, een reeks kaarten te maken door de reeks te volgen. Het zal je helpen de gesloten kaarten te onthullen en dit geeft je meer kansen om Spider Solitaire te winnen.

Lege stapels zo snel mogelijk

Om de stapels zo vroeg mogelijk te legen, begin je bij de kolommen met minder kaarten. Het doel hiervan is om tijdelijke opslag te hebben die je kunt gebruiken om de reeksen te herschikken. Het zal je helpen om de natuurlijke opbouw van de kaarten te creëren en een gratis Spider Solitaire spel sneller te winnen.

Begin met een kaart met een hogere rang

Probeer bij het maken van reeksen die afwisselen in kleur met de kaarten met een hogere rang. Beginnen met een kaart met een lagere rangorde zal ertoe leiden dat een reeks te snel met een aas wordt voltooid. In deze situatie kan er geen kaart bovenop een aas worden gelegd. Integendeel, als je met hogere kaarten begint, kun je meer kaarten plaatsen.

Verplaats koningen op de juiste plaats

Koningen kunnen niet onder  een andere kaart worden geplaatst. Dus, zodra je een koning hebt, probeer deze naar de lege plaats te verplaatsen. Zo krijg je nieuwe mogelijkheden en speel je andere kaarten weer vrij.

Gebruik de functie ongedaan maken

Als je Solitaire speelt, moet je de hele tijd strategieën ontwikkelen. Toch komen de juiste beslissingen soms te laat. Geen zorgen, want je kunt altijd de ongedaan maken-knop gebruiken als je online speelt. Het zal je helpen om terug te komen en de juiste zetten te doen, zonder het spel te verpesten.

Deel dit artikel