Nieuws van Bonaire

Kerst-en boekenmarkt Animal Shelter

KRALENDIJK – Zondag 27 november is er weer een gezellige kerst-en boekenmarkt bij het dierenasiel. Alle opbrengsten gaan direct naar de dieren in het asiel. Kinderen worden leuk geschminkt en er zijn koude drankjes en snacks te verkrijgen.

Het dierenasiel zorgt momenteel voor ruim 200 bewoners, een aantal dat de optimale capaciteit ver te boven gaat. De kosten van voer, medicijnen, vaccinaties, nutsvoorzieningen, onderhoud zijn omhooggeschoten en blijven stijgen.

Hoewel ze onlangs gedeeltelijke financiering van stichtingen hebben ontvangen om meer hokken te bouwen, blijft de toename van het aantal dieren dat wordt afgestaan ​​of gewoon wordt “gedumpt” op terrein groot. Kom zondag 27 november ook naar de markt en help het dierenasiel meer inkomsten te genereren, iedereen is meer dan welkom!

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo