Nieuws van Bonaire

Kustwacht onderschept opnieuw drugs, nu tussen Curaçao en Bonaire

Foto Extra

KRALENDIJK – De kustwacht heeft vannacht een boot onderschept tussen Curaçao en Bonaire met acht Venezolanen aan boord en een grote hoeveelheid drugs. In tegenstelling tot eerdere berichtgeving zijn er geen wapens gevonden.

De operatie werd uitgevoerd met assistentie van het stationsschip de Groningen. Gezaghebber Edison Rijna nam polshoogte toen de bemanningsleden en de drugs werd overgedragen aan de politie en marechaussee.

Het gaat om marihuana dat verpakt zat in grote balen. Een bestelwagen van de Marechaussee moest er aan te pas komen om die af te vervoeren. De bemanning is overgedragen aan de politie.

De onderschepping is de zevende in drie weken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo