Nieuws van Bonaire

Officiële opening GreenbikesBonaire

KRALENDIJK- Gisteren, zaterdag 21 mei, is GreenbikesBonaire officieel geopend. GreenbikesBonaire verhuurt als enige 100% elektrische scooters op het eiland

Rond de klok van drie komen de genodigden bij elkaar aan de Julio A. Abraham Boulevard 13 om het kantoor en de scooters van GreenbikesBonaire te bewonderen. De vier eigenaren Mirjam, Reinier, Rob en Diana heten de gasten welkom. GreenbikesBonaire zal symbolisch worden geopend door Miles Mercera van Tourism Corporation Bonaire (TCB) doormiddel van het doorknippen van een groen lint. Na de speech van Miles en de woorden van eigenaar Reinier is het tijd voor een proefrit op de elektrische scooters.

Foto: © ABC Online Media

Miles en Reinier nemen plaats op de stoere Cafécruiser, welke wel wat weg heeft van een Harley Davidson. Wanneer het gezelschap terugkeert, vertelt Miles dat het voelt alsof je over de weg zweeft, heerlijk geruisloos en verrassend snel. GreenbikesBonaire past perfect binnen de visie van duurzaamheid, milieu en Blue Destination op Bonaire.

Foto: © ABC Online Media

GreenbikesBonaire, nieuw, groen en leuk! |Advertorial

Bonaire is een bestemming met oog voor de natuur en het milieu. Wie wel eens op Bonaire is geweest weet dat dit niet betekent dat Bonaire een saaie bestemming is waar niks te beleven valt. Wil je volop en bewust genieten van het eiland? Dan ben je bij GreenbikesBonaire aan het juiste adres!
LEES MEER

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo