Nieuws van Bonaire

Medewerkers SDKK bezoeken Bonaire

Op de foto: een aantal medewerkers van SDKK tijdens een rondleiding binnen de JICN

KRALENDIJK – In totaal 35 medewerkers van het Curaçaose detentiecentrum Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK) brachten vorige week op eigen gelegenheid een bezoek aan Bonaire, waarbij zij diverse justitiële organisaties bezochten.

Zij kregen een rondleiding bij onder andere het Brandweerkorps Caribisch Nederland (BKCN), het Korps Politie Caribisch Nederland (KPCN) en natuurlijk de Justitiële Inrichting Caribisch Nederland (JICN), met als doel een duidelijker beeld te krijgen van de diverse werkzaamheden en werkwijzen binnen de Justitieketen op Bonaire.

Rocargo

Verder was een bezoek aan Fundashon Krusada ook onderdeel van het programma. Zowel de lokale diensten als de collega’s van Curaçao kijken terug op een waardevol en nuttig bezoek.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo