Nieuws van Bonaire

COVID-cijfers Bonaire gedaald in voorbije week

KRALENDIJK- Het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) publiceert nog maar één keer per week de cijfers over besmettingen met het COVID-19 virus op Bonaire.

Daar waar afgelopen weken een stijgende tendens werd gezien in het totaal aantal besmettingen in zeven dagen tijd, valt nu op dat de cijfers inmiddels een dalende trend vertonen. In de afgelopen week daalde het aantal actieve besmettingen met 95 tot een totaal van 122. 

Er lag afgelopen week 1 persoon in het ziekenhuis met aan COVID-19 gerelateerde verschijnselen.

Reisbeperkingen

In het licht van de lage besmettingscijfers blijft de overheid van Bonaire reisbeperkingen afschalen. Vanaf deze week mogen zowel gevaccineerde als ongevaccineerde reizigers naar het eiland reizen, waarbij alleen de gezondheidsverklaring dient te worden ingevuld. Een negatieve PCR- of antigeen test is niet meer nodig. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo