Nieuws van Bonaire

Bon Doet 2022 succesvol afgesloten

Bon Doet 2022 succesvol afgesloten
De feestelijke afsluiting van de actie werd ook goed bezocht. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- De vrijwilligers van Bon Doet konden de afgelopen dagen overal op het eiland worden gezien. Op zaterdagavond werd de actie afgesloten met een bijeenkomst bij Eddy’s te Hato. 

Roosje van der Hoek, die optrad als coördinator van het vrijwilligersproject bedankte de aanwezigen. “Ik word emotioneel van het zien hoeveel mensen zich hebben ingezet en wat er allemaal is gedaan. We hebben het vooral samen gedaan”, aldus Van der Hoek. 

De organisatoren bedankten diverse mensen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt, tijdens de actie van dit jaar. Eén van die personen was SGB docent Robbert van Krieken, die maar liefst 200 scholieren motiveerde om mee te doen aan de actie; ruim het dubbele van het voorgaande jaar. 

Dieren

De vrijwilligers van Bon Doet hebben diverse zaken aangepakt in de afgelopen dagen. Er kwamen niet alleen mensen aan bod. Volgens Van der Hoek zijn er ook vrijwilligers bezig geweest met dingen te doen voor dieren in de afgelopen dagen. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo