Nieuws van Bonaire

Ir Sais ambassadeur van Bonaire 

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire (TCB) en de lokale artiest Irgwin Sluis, beter bekend als Ir Sais, zijn een langdurige samenwerking aangegaan met als doel het eiland Bonaire te promoten door middel van muziek en de lokale culturele tradities.   

TCB erkende met de ondertekening van het samenwerkings- en marketingovereenkomst Ir Sais ook als ambassadeur van Bonaire. Dit heuglijke feit vond plaats op Rancho Gran Chaparal, een belangrijke culturele locatie op het eiland. 

Ir Sais: “Voor mij is het een eer om met mijn eiland samen te werken, erkenning te krijgen voor mijn talent en ook deel uit te maken van het proces om Bonaire bekendheid te geven.”

De samenwerking is onderdeel van een nieuw rebranding project van TCB met als titel ‘Herpositionering van Bonaire in harmonie met de natuur en onze mensen’. 

Deel dit artikel