Nieuws van Bonaire

TCB wil Bonaire herdefiniëren als unieke ‘premium’ bestemming

KRALENDIJK – De Tourism Corporation Bonaire (TCB) wil Bonaire herdefiniëren als een unieke ‘premium’ bestemming. Een bezoek aan het eiland moet (weer) een manier worden om te ontsnappen aan de stress van alledag en een manier om in contact te komen met de natuur. Dat maakt het toeristenbureau in een persbericht bekend, naar aanleiding van haar deelname aan het toonaangevende wereldwijde netwerkevent Travmedia’s International Media Marketplace.

De strategie van TCB is het juiste type toeristen aantrekken; een actieve en welvarende klant die op zoek is naar een authentiek product. Ook zullen inspanningen worden verricht om de toeristische ervaring te verbeteren, de nadruk te leggen op de cultuur, de culinaire kunsten en de verscheidenheid aan avonturen op het land en in de zee van Bonaire. 

Public Relations

TCB-directeur Miles Mercera zegt dat de positioneringsstrategie van Bonaire bijzonder afhankelijk is van de PR-inspanningen. “Onlangs heeft TCB mooie PR-resultaten behaald met de uitvoering van projecten zoals het tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ voor de Europese markt en met publicaties over Bonaire die te zien waren in The New York Times, LATimes.com, ThePointsGuy.com, Parade.com, MSN.com en Brides.com, om er maar een paar te noemen.”

Deel dit artikelRocargo

Rocargo

Rocargo