Nieuws van Bonaire

Politie grijpt in bij Little Havana

Politie grijpt in bij Little Havana

KRALENDIJK- De politie heeft op zaterdagavond ingegrepen bij café Little Havana in Kralendijk. Het café zat tegen sluitingstijd nog vol mensen. 

Na invoering van de nieuwste regels om de verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan, moeten horecagelegenheden klokslag 10 uur sluiten.

Blijkbaar ware de dienders van het KPCN niet overtuigd van het feit dat het café echt zou sluiten op de aangegeven tijd. De agenten verzochten de bezoekers dan ook de gelegenheid te verlaten. Hierdoor werd uiteindelijk toch nog om klokslag 10 gesloten. 

Op sociale media is er veel kritiek op de sluiting van de horeca om 10 uur. Dit zou juist de illegale feesten weer doen opleven. De horeca zou goede controle hebben over de groepsvorming terwijl juist tijdens de illegale feesten er geen controle mogelijk is.

Deel dit artikel

RocargoRocargo