Nieuws van Bonaire

Stichting Prinses Wilhelmina Fonds organiseert Movember Challenge in strijd tegen prostaatkanker

KRALENDIJK – Stichting Prinses Wilhelmina Fonds Bonaire staat deze maand stil bij prostaatkanker. De Stichting neemt deel aan Movember om aandacht te vragen voor kankerbestrijding op Bonaire.

Prostaatkanker is een veelvoorkomende ziekte onder mannen die een hogere kans van genezing heeft bij een vroege behandeling. Door de bewustwording te vergroten hoopt de Prinsen Wilhelmina Stichting dat mannen eerder aan de bel trekken en naar het ziekenhuis gaan.

Rocargo

Iedereen kan meedoen aan de Movember Challenge om prostaatkanker bespreekbaar te maken. Niet alleen mannen, maar ook familie, vrienden, collega’s of de sportclub kunnen tot en met 30 november deelnemen.

Meedoen aan de actie van Stichting Prinsen Wilhelmina Fonds is simpel:

  1. Maak een foto van je groep gekleed in het wit of blauw. Of met een blauwe lint die je kunt ophalen bij het centrum van de stichting bij Kaminda La Union 11. Je kunt ook een versiering maken en dit een onderdeel maken van je foto.
  2. Maak een leuze.
  3. Stuur je foto en leuze naar Ray Production. Het e-mailadres is rayproduction@hotmail.com. Als de stichting die op de Facebookpagina van Prinses Wilhelmina Fonds plaatst, laten ze het weten aan de deelnemer en dan kun je de post liken en delen.

Voor vragen en informatie kun je de stichting bellen op 796-9798.

Deel dit artikelRocargo

Rocargo