Nieuws van Bonaire

MBO Bonaire zet tien studenten ‘in the picture’

Voor het tweede jaar op rij heeft MBO Bonaire bij de diploma-uitreiking een cum laude diploma kunnen uitreiken. De eer ging dit jaar naar Annie Xie die haar opleiding tot Financieel Administratief Medewerker met uitmuntende resultaten heeft afgerond. Annie gaat in augustus verder met haar opleiding tot Bedrijfsadministrateur. Ze is vol ambitie om voor die opleiding ook cum laude te slagen.

Op MBO Bonaire is het ook mogelijk om een opleiding versneld af te ronden. Studenten die tijdens de eerste fase van hun opleiding laten zien dat ze de kennis en vaardigheden makkelijk oppakken, kunnen de kans krijgen om hun opleiding een jaar sneller te doen dan de rest van hun klas.

Dit jaar zijn er tien studenten die hun opleiding versneld hebben afgerond: 

Francisco Tavares da Silva (Medewerker Sport en Recreatie), Angie Albarracin Cuevas (Bedrijfsadministrateur), Widjay de Windt (Eerste Monteur Electronische Installaties), Mary-Clare Kirindongo (Allround Vakkracht Onderhoud- en Klusbedrijf), Jurdaily Ascencion, Francy Kock, Fabianne Pikerie, Cheyenne Tribhawansingh, India Spanner en Annie Xie (Financieel Administratief Medewerker)

Een trotste unitdirecteur Liset de Keijzer sprak haar waardering uit voor al deze topprestaties: ”Ik ben heel trots op deze studenten. Zij tonen ambitie, doorzettingsvermogen, zelfstandigheid én gaan de extra mile om hun studie versneld en met mooie resultaten af te ronden”.

Deel dit artikel