Nieuws van Bonaire

Vandaag eerste coronaprik ook mogelijk zonder afspraak bij Sporthal, Mariadal en Rincon

Vandaag eerste coronaprik ook mogelijk zonder afspraak bij Sporthal, Mariadal en Rincon

KRALENDIJK – Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas is op 30 april, Dia di Rincon  van 09:00 – 11:30 uur en van 13.30 – 17.30 uur open voor burgers die zich willen vaccineren. Vandaag is het mogelijk om zonder afspraak de eerste coronaprik te halen. 

Op Dia di Rincon is het ook mogelijk om bij Plasa Chicu Goeloe in Antriol  tijdens de vrije inloop de eerste prik tegen corona te halen van 9.30 uur  tot 13.30 uur. Bij Fundashon Mariadal is de vrije inloop van 09:00 – 14:00 uur.

Burgers kunnen ook langskomen om in vertrouwen vragen aan de arts te stellen over de vaccinatie. Ze kunnen ook bij de drie priklocaties de tweede prik eerder dan 5 weken na de eerste prik halen. Tussen de eerste en de tweede prik moet wel minimaal drie weken zitten. Het prikken in de wijken wordt vanaf maandag 3 mei met een week verlengd. De dagen en de tijden worden binnenkort door de afdeling Publieke Gezondheid binnenkort bekend gemaakt.    

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo