Nieuws van Bonaire

Scuba Dive certificaat voor jongeren Rebound Centrum

Scuba Dive certificaat voor jongeren Rebound Centrum

Kralendijk – Afgelopen week hebben een aantal jongeren van het rebound Centrum van stichting Project de cursus Scuba Diving gedaan. Eerst hebben zij hun theorie gedaan daarna een duik in het zwembad en toen in de zee. De jongeren waren enorm enthousiast en hebben het geweldig gedaan. Na afloop kregen zij het welverdiende Scuba Dive certificaat uitgereikt.

Forsa Academy  zet duiken in als therapie: “Een methode of interventie die duiken en gestructureerde individuele en/of groepsactiviteiten combineert om het psychologische, fysieke en psychosociale welzijn te verbeteren”

Door een goede samenwerking met VIP Diving, stichting Project en Forsa Academy hebben de jongeren hun grenzen kunnen verleggen en een enorme boost gekregen in hun zelfvertrouwen.


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo