Nieuws van Bonaire

Kinderopvang locaties krijgen instructieposters COVID-19

Kinderopvang locaties krijgen instructieposters COVID-19

Kralendijk – ‘Breng je kind niet naar de kinderopvang als het hoest of verkouden is.’ Deze en andere instructies voor ouders en kinderen, zijn te lezen op twee informatieposters die de afdeling Publieke Gezondheid van het OLB heeft opgehangen bij verschillende kinderopvanglocaties.

Ook in de zalen van de kinderopvanglocaties zijn bij wasbakken posters opgehangen voor kinderen om ze te helpen herinneren de handen goed te wassen. 

De posters zijn samen met de verschillende kinderopvangcentra gemaakt. Die wilden ook duidelijkheid en begrip voor de maatregelen en hygiëne instructies om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

De afdeling Publieke Gezondheid heeft de zeilposters laten maken en ophangen. 


Lees ook:

Deel dit artikel