Nieuws van Bonaire

Het weer op Bonaire voor de komende dagen


Kralendijk -Vrijdag 25 september:
 Het is half bewolkt met een kans op een lokale bui in de ochtenduren. De verwachte minimumtemperatuur zal rond de 29 graden Celsius zijn en de maximumtemperatuur zal rond de 34 graden Celsius zijn. De wind komt uit het oosten en zal matig tot hard zijn (13-18 knopen met uitschieters tot 22 knopen).   

Weeroverzicht vrijdag: Het weer verandert de komende dagen niet veel. Er wordt wel wat meer bewolking verwacht met vandaag en op zondag een kans op een lokale bui. We krijgen de komende dagen ietsjes lagere temperaturen en de wind neemt af, maar over het algemeen zullen de omstandigheden bijna hetzelfde blijven, en blijft het dus heel warm. 

Zaterdag 26 september: Het is half bewolkt en merendeels droog. De verwachte minimumtemperatuur zal rond de 28 graden Celsius zijn en de maximumtemperatuur zal rond de 34 graden Celsius zijn. De wind komt uit het oosten en zal over het algemeen matig zijn (11-16 knopen met uitschieters tot 18 knopen).    

Zondag 27 september: Het is half bewolkt met een kans op een lokale bui in de ochtenduren. De verwachte minimumtemperatuur zal rond de 28 graden Celsius zijn en de maximumtemperatuur zal rond de 33 graden Celsius zijn. De wind komt uit het noordoosten en zal zwak tot matig zijn (8-13 knopen met uitschieters tot 14 knopen).      

Meer over het weer lees je op Caribbean Weather Center (Facebook) en op caribbeanweathercenter.net


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo