Bonaire

Watersport evenement : Triathlon, Sailing & Fishing

Kralendijk – Budget Marine Bonaire en Indebon organiseren een ​​leuk gevuld Waterfront-evenement met 2 triatlons en zeil- en viswedstrijden op zondag 17 november.

Kas di Regata zal dit evenement voor de vierde keer organiseren. De activiteiten beginnen om 7.30 uur met de Triathlons. De langere uitdaging is een ¼ triatlon; 750 m zwemmen, 20 km fietsen en 10 km rennen. De kortere versie is 350 meter zwemmen, 10 km fietsen en 5 km rennen. Beide evenementen kunnen afzonderlijk of als een team van 2 of 3 personen worden gedaan.

Rocargo

Zeilen is een leuke en uitdagende sport. Er zullen verschillende evenementen plaatsvinden, waaronder Yachts, Optimist, Sunfish, microboten en een uitdaging tussen de kite- en windsurffolie! Zeilers kunnen een Sunfish huren om deel te nemen aan dit evenement. De kapiteinsvergadering is om 9 uur en het zeilen begint om 10 uur.

Het zou geen compleet Playa Pabou-evenement zijn zonder te vissen! In een poging om een ecologisch duurzaam evenement te promoten, daagt dit de vissers uit om de grootste vis te vangen in plaats van de meeste vis. Prijzen worden gegeven voor de grootste Dorado, Wahoo en tonijn.

Iedereen is welkom en kan meedoen! Registratie kan online en bij Budget Marine op de Kaya Neerlandia gedaan worden op 13, 14 en 15 november van 08.00-17.00 uur en op zaterdag 16 november van 09.00-12.00 uur. Alle deelnemers moeten langs Budget Marine gaan om de registratiekosten van $ 15 per volwassene en $ 12 voor kinderen onder de 12 jaar te betalen en hun evenementen shirt op genoemde data en tijden op te halen. Voor meer info, ga dan naar de website www.bonairewaterfrontevents.com of bel naar 717-3710

Deel dit artikel