Nieuws van Bonaire

Campagne ‘Veilig Uitgaan’ van start

Kralendijk – Deze week is de Campagne ‘Veilig Uitgaan’ van start gegaan. De campagne is bedoeld om de risico’s van het uitgaan te belichten. Veilig uitgaan is voor Bonaire van groot belang. Men moet veilig uit kunnen gaan, zorgeloos kunnen genieten en ook weer veilig thuis kunnen komen. De thema’s waar de campagne om draait zijn onder andere het letten op je drankje, verantwoordelijk alcoholgebruik en elkaars grenzen respecteren. 

Om de bewustwording onder het uitgaanspubliek te vergroten is het van belang dat de campagne ook ondersteund wordt door uitgaansgelegenheden. Gedeputeerde Den Heyer heeft een set posters overhandigd aan onder andere de vertegenwoordigers van Cuba Compagnie, Havana en Club Trocadero. Tijdens het overhandigen heeft ze haar dank uitgesproken voor de input van deze en andere uitgaansgelegenheden voor het opzetten van de campagne. Gedeputeerde Den Heyer heeft de aanwezige vertegenwoordigers bedankt voor hun steun en heeft de hoop uitgesproken dat de overige uitgaansgelegenheden op Bonaire deze campagne ook zullen steunen.

Deel dit artikel