Nieuws van Bonaire

Nieuwe directeur Kamer van Koophandel

 

Kralendijk – Maandag 1 juli, is Weero Koster gestart als de nieuwe directeur van de Kamer van Koophandel Bonaire. Weero was partner bij BakerMcKenzie, NortonRose en is daarnaast erg betrokken bij diverse projecten die verduurzaming van de energie stimuleren en onderzoeken.

Rocargo

Het bestuur is blij met de keuze voor Weero. Voorzitter Huub Groot geeft aan veel vertrouwen te hebben in de samenwerking. “We zijn overtuigd dat Weero het team versterkt en samen richting gaat geven aan de toekomst van de Kamer van Koophandel.”

Weero zelf is ook enthousiast. “Ik ben blij dat ik mijn juridische kennis, mijn passie voor het eiland en kennis over verduurzaming kan gaan gebruiken om ondernemend Bonaire verder te helpen.”

De komende tijd zal hij de organisatie alsmede de verschillende stakeholders gaan leren kennen. Om zich zo voorlopig verdienstelijk te maken voor de organisatie.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo