Nieuws van Bonaire

Start afgifte nummerplaten

KRALENDIJK – De Afdeling Financiën van het openbaar lichaam Bonaire herinnert de bevolking eraan dat de nieuwe nummerplaten vanaf maandag 17 juni opgehaald kunnen worden.  Op de facebookpagina  Openbaar Lichaam Bonaire en Gobièrnu di Boneiru kunt u de informatie nalezen en een filmpje zien over het ophalen van de nummerplaten.  Daar vindt u ook de meest gestelde vragen over het ophalen van de platen.

Rocargo

Vanuit de afdeling is er alles aan gedaan om zoveel mogelijk rekening te houden met de toestroom van mensen.  Zo wordt er extra personeel ingezet om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Ook is de afdeling op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur non stop open voor het ophalen van nummerplaten.  De afgelopen weken heeft de afdeling na vragen vanuit de gemeenschap  de voorwaarden  aangepast  voor het ophalen van de platen. Als de komende weken blijkt dat het nodig is om extra maatregelen te treffen, dan zal de afdeling u meteen daarover via de media informeren.   

Burgers kunnen  van 17 tot en met 28 juni zonder afspraak hun nummerplaat ophalen. Dat geldt voor mensen en bedrijven die niet meer dan vier auto’s op hun naam hebben staan.  Burgers die in deze periode hun nummerplaat niet kunnen ophalen, kunnen een afspraak maken voor de periode ná 28 juni.  Dat kan telefonisch op 7175330 toestel 2637 of via de mail belasting-olb@bonairegov.com  De afdeling probeert de aanvragen via de mail binnen een werkweek  af te handelen.  Burgers en bedrijven met meer dan vier auto’s op hun naam kunnen op afspraak in de periode  1 juli en 31 augustus hun nummerplaat ophalen.   Voor afspraken kunnen ze bellen met 7175330 of mailen naar belasting-olb@bonairegov.com

Burgers en bedrijven met vijf of meerdere auto’s op hun naam, kunnen een afspraak maken.  Dat kan via 7175330 toestel 2637 of via de mail  belasting-olb@bonairegov.com

Rocargo
Deel dit artikel