Adoptiedier

Adoptiedier “Lucky” in het zonnetje

 

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : LUCKY

Lucky is al een wat oudere hond en zit al een paar jaar bij ons in de opvang. Lucky is een ontzettend zachtaardige, lieve en knuffelige hond. Lucky kruipt het liefst bij je opschoot en is gek op knuffelen. Hij loopt goed aan de riem en vind het heerlijk om te wandelen, ook is hij sociaal met andere honden. Wij gunnen deze lieve oude man nog zo zijn gouden mand, waar hij alle liefde en aandacht krijgt die hij verdient!

FKK Animal rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

  Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Rocargo

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel