Nieuws van Bonaire

Voorbereiden op de verkiezingen

Kralendijk – Op 20 maart 2019 zijn de eilandsraadsverkiezingen. De eilandsraad beslist over uw leefomgeving: van goede wegen tot een levendig centrum en van behoud van natuur tot veilig wonen. Uw stem is daarom van belang. De overheid heeft een handige en informatieve website online gezet welke volop informatie in het Nederlands geeft.

U kunt hier lezen wat de eilandsraad precies doet en u kunt alle partijen bekijken. Wanneer u op een partij klikt ziet u inmiddels bij de helft het partijprogramma staan. Bij sommige is dit een meertalige brochure, bij andere een zeer uitgebreid rapport in het Papiaments.

U kunt hier ook zien waar u kunt gaan stemmen maar er is ook een handige pagina met veelgestelde vragen. Kortom een pagina die zeker nuttig is als u meer wilt weten over de komende verkiezingen.

Deel dit artikel